2012. április 18., szerda

Szerda délelőtt

Mintha apró lépéseket tennénk a másik felé, azután felnézünk és az hirtelen ott terem előttünk sokkal valóságosabban annál, ahogyan messziről láttuk inkább a képzeletünkkel. Ettől megtorpan és visszahőköl néhány lépést a féktelen lendület, hogy újból elhomályosodjanak a másik arcán a barázdák és hogy ő se lássa rajtunk a halvány barna időfoltokat.

Itt szeretek álldogálni, ebben a gondtalan és nyomorúságos ködben és azt hinni, hogy ott állsz te is valahol közel és rólam álmodol.

5 megjegyzés:

  1. Barátném, de örülök ennek a kis gyöngyszemnek! Ne haragudj, hogy nem jöttem előbb, de látod, ma valami idehúzott. Hogyan tudod ennyire fájón-szépen, felkavaróan megfesteni, csupán néhány mondatban megfogalmazni ezt az oly ismerős hiányt, a távollétet? Köszönöm és puszillak! Ugye írsz még?

    VálaszTörlés
  2. Jött a gondolat, Csillám, és nem hagyott békén egy szerda reggel (munka közben, hm). Örülök, hogy Téged is megtalált. Jó volt ezen a platformon megint, mint a "régi időkben". Tudod, jövök, ha rám tör a nagy Úr, a hazavágyódás. Köszönöm, amit írtál hozzá. Puszillak!!

    VálaszTörlés
  3. Szép, szép, szééép!!! Írj még! Puszi

    VálaszTörlés
  4. Szép, szép, széép!!! Írj még, puszi.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, Magdi!! Hát, nem alkottam túl nagyot vele. Na, majd legközelebb!! Haha...Puszi!!

    VálaszTörlés